cedenews.pl
Autor Katarzyna Mucha

Katarzyna Mucha

Jestem Kasia, dietetyczka i autorka bloga o zdrowym stylu życia na portalu cedenews.pl. Na co dzień zmagam się z nadwagą, więc postanowiłam się podzielić z czytelnikami moimi doświadczeniami i przepisami. Piszę o diecie, ćwiczeniach, ale też o akceptacji samej siebie. Chcę wesprzeć inne kobiety w ich zmaganiach z wagą i pokazać, że liczy się przede wszystkim zdrowie, a nie wygląd.

facebooktwitterlinkedin
Jak zaplanować kuchnię w restauracji zgodnie z zasadami HACCP
News
Jak zaplanować kuchnię w restauracji zgodnie z zasadami HACCP
date-icon
26.06.2025

HACCP to skrót od angielskiego Hazard Analysis and Critical Control Points, czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli. To międzynarodowy system bezpieczeństwa żywności, który pomaga zidentyfikować potencjalne zagrożenia w procesie produkcji i obrotu żywnością oraz wdrożyć odpowiednie środki zapobiegawcze.

1 / 19